Visning på Johan P

IMG_8600

I måndags gick jag visning på Johan P för frisör grön som skulle visa upp sina vassa skills inom färg och klipp. Det var långa förberedelser och mitt långa, tjocka trollhår förvandlades till mörk brun basfärg med ljusa partier i tre olika nyanser. Det blev även klippt och tunnat så nu kan jag styla mina sommar lockar lite lättare.

IMG_8583

Min förvandling började redan i söndags hos Puck och Lina, som driver frisör grön och de tillsammans med Annika som också jobbar där hade bokstavligt händerna fulla fram tills kl 19.00 när vi skulle upp på scen på Johan P. Så himla duktiga och jag är så imponerad över deras kunskap och kreativitet.

IMG_8590

IMG_8612

Jag var med  i gruppen som var inspirerad  av och tillägnad åt det ljuva 70-talet. Tillsammans med tre andra tjejer var vi väldigt 70-tal i både hår, kläder och smink.

Jag och Zara blev stylade på scenen och gick svängig catwalk gång till låten yellow river.

Tillsammans var vi fabulösa helt enkelt.

IMG_8665

 

Du kanske också gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *