Världens bästa brunch

IMG_8857

I dag hade jag mina fantastiska tjej kompisar över på brunch.

Jag är verkligen lycklig lottad över att ha dessa kvinnor i mitt liv. Roliga, högljudda, ärliga och framförallt hysteriskt roliga! Jag har fortfarande träningsvärk i magmusklerna av allt skrattande.

Många samtals ämnen avhandlades. Från otrohet till föräldraskap. Vi berättade för varandra om svek, kärlek och Bolibompa sex. (För er som inte har småbarn ännu som tittar på Bolibompa, lugn, konceptet kommer.)

Jag älskar det faktum att det som binder oss samman är ärligheten och att det måste vara högt i tak, helst ska det inte vara något tak.

Vi är alla olika, men hittar styrka och glädje hos varandra i just det.

Någon berättade om att jobba tillsammans med sin man och sin mans älskarinna, ovetandes om detta just vid det tillfället förstås.

Någon annan berättade om sexigheten i nättrosorna en kvinna får på sig efter en förlossning. De flesta brukar anse att det inte är så sexigt, men smaken är olika.

Någon annan berättade om roliga saker en kan bli utsatt för av sin barnmorska. Alla goda råd, som om alla barn skulle vara generiska och följa samma mall. Eller kanske inte? Men tills en hittar den inre tilliten till sitt eget föräldraskap kan en få väldigt märkliga frågor och råd.

Gott och blandat när det är som bäst. Det kommer både fler bilder och recept under morgondagen!

Du kanske också gillar

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *