Den där festen med vitt på sig och mat i goda vänners lag

 

 

 

cava på Johan P

Att vara Vass
Lånad bild av Emma

Jag älskar vänner, mat och temafester. När lördagskvällen var som varmast begav jag mig ut för att möta upp mina tjejkompisar i solen. Emma hade ordnat fest för oss på Savoy. Men innan dess möttes vi upp på Johan P för lite bubbel och skratt. Alla hade vitt på sig och med solens strålar som värmde i ansiktet kändes det som om sommaren hade kommit. Det tog inte många minuter innan vi var full i skratt så att tårarna började rinna.

Emma
Emma

När vi hade som roligast var det dags att gå, men inte hem. Utan vi hade ett bord som väntade på oss på Savoy. Väl där möttes vi av ett bord ute i solen och blev serverade goda sommardrinkar. Om man gillar Aperol sprizer kommer man troligtvis tycka om denna också. Det var Aperol, gin, rabarber och prosecco i. Jag har säkerligen glömt någonting. Men den var god och vacker att titta på.

Aperol

Sedan var det dags för mat, alltså denna mat. Vi nog alla super hungriga för den tog slut lika snabbt som den kom. Vi fick en fantastisk charkbricka att börja med. Så gott! Jag drömmer fortfarande om grönmögelost och focaccia. Himmelskt gott! 

charkbricka Savoy

Nästa rätt var bacon med vispad créme fraiche. Sältan från baconet var precis vad jag behövde i värmen. Det var verkligen perfekt tillagat. Nu skulle man kunna tro att vi var mätta? Det var vi också. Men in kom en grillbricka, med bland annat tonfisk och aioli. Som vi alla vet, är det bästa sättet att motstå en frestelse att falla för den. Det gjorde vi. Jag hade rejäl matkoma efteråt. Allting var verkligen utsökt och så vackert upplagt. En fröjd för alla sinnen. 

savoy

 

Savoy
Lena, Banditen och Mathilda

Vi fortsatte prata om allting mellan himmel och jord, precis så som vi gör när vi ses. Som exempelvis om att starta ett sportlag, med rosa lagkläder. Vi skrattade. Så mycket att tårarna behövde torkas med en näsduk. Vilka var med då? 

Iris

Iris såg ut som en grekisk gudinna i sin bara axel, vackra örhängen och inte att förglömma fina gravidmagen. Man ser inte ser inte allt detta på bilden, så ni får ta mig för mitt ord bara. Vackra banditen var självklart med, Mathilda och fina Lena. En härlig lördag kväll helt enkelt! 

Banditen

 

 

 

Du kanske också gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *