Tapas på Pinchos

 

Gram Malmö

Nu inför stundade lill-lördag, vill jag tipsa om Pinchos. Förra veckan intog jag, R och R tapas restaurangen som huserar i gamla La Empanadas lokaler.

Ponchos kallas sig för världens första app restaurang. Så man ska ha helst ha laddat ner appen innan man går dit. Men självfallet finns där wifi, och personal som hjälper till. Man får registrera sig, sedan väljer man vill ha och får hämta upp dryck och mat själv.

Pinchos

Det var lite halv meckigt att vrålhungrig gå igenom dessa små steg. Allt jag ville var att få beställa mat. Men det tog inte så lång tid och en prövning i tålamod är alltid bra.

Kulinariskt var det ingen fantastisk upplevelse, men det var gott. Jag tyckte tapas storlekarna var bra och framförallt var priserna bra.

Pinchos

Det känns väldigt roligt att det har öppnat en tapas restaurang som har fattat grejen med tapas. Att man ska kunna beställa in en massa, smaka av varandra och beställa in fler om man ändå blir sugen på att prova mer.

Finns en uppsjö tapas ställen och jag tycker att de flesta håller inte måttet när det kommer till tapas upplevelsen.

Jag beställde in, fish and chips, sötpotatis frites med aioli, mini hamburgare och bläckfiskringar. Fet mat var mitt tema för kvällen. Det är också de bästa sötpotatis frites jag ätit.

pinchos

Restaurangen är inredd i gammeldags cirkus stil, med mycket loge ljus och röd sammet.

Jag kommer absolut komma tillbaka hit.

ponchos och tapas

Du kanske också gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *