spela in en podcast

Nu är den här, podcasten, som också ledde till att den här bloggen föddes. Jag och Emma pratar om nya familje konstellationer och relationer man måste ha till andra som helt plötsligt blir inbladande i ens liv. Hur man hanterar dessa och bonusbarn.

IMG_7787

Det är kan vara jobbigt med nya familje konstellationer som uppstår, men det kan också vara spännande med nya människor som kommer in ens liv, fast man inte har valt det. När man står mitt i det är det inte alltid man är så klarsynt, men jag tänker att ju fler som älskar mitt barn desto bättre. Någonstans fick i alla fall jag lägga mitt ego åt sidan. Mitt ego handlade dessutom om rädsla, rädsla att jag inte skulle vara en tillräcklig mamma åt mina barn. Men efter en tid lägger sig den rädslan och jag gick in i en annan fas.

Sedan är ens nätverk viktiga, jag har som jag också säger i podden så otroligt bra vänner. Smarta, begåvade och starka, som alltid vågar säga sanningen och som jag vet oavsett hur tramsig jag är kan fånga mig.

IMG_5961

Det är en viktig del i processen att man har utrymme och få säga alla saker man känner utan att bli dömd. Men också för att få perspektiv och byta erfarenheter.

Ni kan lyssna på podcasten här.

Du kanske också gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *