Sol in i hjärtat

Vi var på Österlen igår, jag och mina bästa. De ger mig så mycket energi. En dag med dessa kvinnor ger mig glädjerus som räcker lång tid. När jag var yngre förstod jag mig inte alls på kvinnlig vänskap. Tyckte alltid att det skulle pratas bakom ryggen och intrigeras. Det var mycket lättare med killar och deras raka sätt. Detta tills könshormonerna toppade med sin närvaro, då var det inte alls lika okomplicerat. Idag har mitt lilla gäng, vi har känt varandra länge, vet var vi har varandra och är alltid högt i tak. Vi vågar alltid säga sanningen till varandra, även om det gör ont. Men jag vet också att jag kan falla och att där alltid finns någon av dessa underbara kvinnor att fånga mig.

IMG_7775

 

Så nu åkte vi runt på Österlen och gottade oss. Vi var på kiviks musteri, som har blivit något av en tradition. Vi åkte till Buhres och åt sen lunch. Världens godaste fish and chips! Sen en fika till på Ravlunda bränner som innehöll djupa samtal. Vi skulle också hitta en bra plantskola för att köpa med oss lite grönt hem. Min store vandal har önskat sig fruktbuskar för odling på balkongen. Men men, man kan inte få allt man vill. Vi hittade däremot världens dyraste inredningsbutik, alltid någonting.IMG_7773

IMG_7769

Du kanske också gillar

8 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *