Samarbete & Kontakt

Allmän policy

Bloggen drivs av mig, Caroline (attvaravass) och det som publiceras på bloggen har jag aktivt valt att skriva om. Jag skriver om ämnen som berör och intresserar mig och som jag tror intresserar mina läsare. Kommentarer är roliga att få och välkomnas! De godkänns så länge de inte innehåller personangrepp.

Pressutskick och varuprover

Jag får pressutskick både över mail och per post, och jag blir inbjuden till olika event där företag presenterar produkter, tjänster eller åsikter.

De omdömen, åsikter och rekommendationer som framförs här i bloggen är alltid mina egna. Produktprover är aldrig ersättning för publicerade inlägg, utan är skickade till mig i syfte att just provas. De är i många fall också en förutsättning för att jag ska kunna hålla mig uppdaterad och ge min åsikt vidare till mina läsare.

Samarbeten och partners

Allt i mina inlägg står jag för, även de som skrivs i samarbete med väl valda samarbetspartners, och jag skriver endast om det som intresserar mig eller om det jag tror kan intressera mina läsare. Alla samarbeten och sponsrade inlägg märks ut enligt marknadsföringslagen.

Förslag gällande samarbete, produktutskick, annonsplacering eller andra samarbeten välkomnas. Ni når mig lättast via mail.

Kontakta mig på: attvaravass@gmail.com

”Jag ämnar följa marknadsföringslagen och vara tydlig mot mina läsare/följare kring vad som är sponsrat innehåll och produktplacering på min blogg och i mina sociala kanaler.”