Ny inredning och ett event med Fnulan

inredning och event

Jag har länge tänkt att jag inte har varit intresserad av inredning. Men det är inte alls sant. Det har bara tagit tid för mig att hitta min stil och inreda på ett sätt som jag tycker om.  

Men först vill jag be om ursäkt för att jag är försenad med detta inlägg! Så istället för ett nytt inlägg, får ni idag två! Ett nu och ett ikväll! 

När jag flyttade hemifrån, gjorde jag som många andra. Jag tog det jag hade, eller rättare sagt det mina föräldrar hade och inte längre behövde. Blandade oika stilar och saker hejvilt.

Jag flyttade ihop med storebrors pappa, och vi fick någonstans samasas om en väldigt oklar stil. 

Mina inredningsinköp var sällan planerade, utan mer eller mindre en kompromiss av det jag hade råd med. På den vägen har det fortsatt. Jag aldrig riktigt varit nöjd. Tills jag flyttade till min nuverande lägenhet. Det finns fortfarande ett ihopplock av saker, men i sann Marie Kondo anda, så gör omger jag mig bara av ting som jag faktiskt tycker om. 

 

ZBH

Jag har absolut vissa nödvändiga saker jag inte kan göra mig av med, för de är mina barns. Men jag har bestämt att jag bara ska ta in saker som jag verkligen vill ha. Men också att det är okey, att vänta med att byta ut det jag egentligen inte vill ha, tills jag kan få det jag vill ha. Eller att samla på mig det jag verkligen vill ha, i etapper. 

Som en ny servis. Jag har nyligen bytt ut delar av min servis. Jag har en mossgrön old höganäs kollektion, som jag länge har börjar få krupp på. Så istället för att bara byta allting på ett en gång, gör jag det lite i taget. 

Förra veckan var jag inbjuden på ett inredningsevent hos Zelected By House av Fnulan och min nyvunna kärlek för inredning fick blomstra! Där fanns så mycket vackert att jag verkligen ville gå loss på allting. Det gjorde jag till viss del och jag fick också en helt fantastisk goodie bag med mig hem! 

ZBH porslin

inredning

Men det jag gillar mest med ZBH’s koncept är att, dels är det bra priser, men också att det går att mixa sortimentet så bra. Jag köpte en bricka med fina glasflaskor som jag har letat efter till mitt badrum. Men jag kan lika gärna ha den på bordet vid nästa dukning. Vilket för mig in på deras porslin och dukning. Så fint, allting! Jag älskar att laga mat till många. Men också att duka upp festligt, och ZBH hade verkligen en massa att bjuda på. 

zbh

 

Under kvällen fick vi höra om inredningstreder, deras koncept, hur ZBH kom till och en massa annat. Det var en väldigt väldarrangerat event av både Fnulan och ZBH och jag är så glad att jag var där. 

Eventet avslutades under en ljuvlig sommarkväll. Jag tog min kompis Anna och min nya inredning under armen och åkte hem. Väl hemma började jag att fixa iordning. Känslan av zen börjar infinna sig. 

Att vara vass

zen i inredning

Du kanske också gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *