Netflix

I dag gick inte riktigt någonting alls som jag ville. Jag har haft urinvägsinfektion sedan i måndags. Jag har haft återkommande problem med detta sedan jag var barn och har följt alla råd man kan följa.

Dricka surt, gärna tranbärsjuice, kissa efter sex, och torka framifrån och bak. Men så hittade jag en koppling mellan kolsyra och att jag alltid, uteslutande 24 timmar efter fick symptom. Så jag slutade dricka någonting med kolsyra för ungefär ett halvår sedan och jag har klarat mig.

Tills i måndags. Jag tänkte att jag kunde bota det själv, genom att dricka mycket surt och det verkade vända, tills i natt. Jag vaknade av att jag låg i en pöl av mitt eget svett, febrig och värk i ländryggen. Jag mådde illa och det kändes som att jag kissade taggtrådar.

För er som inte upplevt detta, så kan jag tala om att det är en fantastiskt känsla.

Ett doktors besök och en konstaterad uvi, som gått upp i njurarna och en påbörjad penicillin kur senare, ligger jag i soffan och tacksam att min lilla terrorist sover sött i soffan och jag tittar på Netflix.

IMG_7806

Mina top 5 serier på Netflix:

  1. Grace and Frankie – jag älskar Jane Fonda, helt klart min idol på många plan.
  2. Damages – iskall Glenn Close, blir lite rädd att det finns människor som är så på riktigt. 
  3. Mr Selfridge – hur man inte kompromissar bort sin dröm.
  4. Jane the Virgin – vansinnigt underhållande och jag inser att jag egentligen är latino. Mina föräldrar har bara försökt att mörka det för mig. Oh the drama!
  5. Modern family – titeln säger väl allt? Sjukt neurotisk emellanåt.

Du kanske också gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *