Möte med det övernaturliga och en madame

En solig vårdag, nämligen förra lördagen. Samlades vi hos Frida för en eftermiddag i det övernaturligas tecken.

Medium

Det verkar som om det enda övernaturliga för de flesta, var hur mycket delikat ost vi fick i oss.  De flesta var skeptiska, och deras egna erfarneheter kan du läsa om på deras respektive blogg.

EmmasFru Sederblads, Iris, och Banditens. Även Ingela och Zara med, fast de har inga bloggar. Men hysteriskat roliga!

Men jag måste säga att när jag blev spådd var det väldigt spot on. Hon kunde väldigt utförligt beskriva den situation som jag befinner mig i och med vem. Det räckte för mig. Sedan hur det blir med det andra, det får tiden utvisa.

Att vara Vass

Men kul hade vi, oj vad vi skrattade. En grupp tjejer som är frispråkiga och olika kan inte annat än att bli bra. Högt,  lågt, ärligt och en massa tabu ämnen diskuteras. För så är det bland oss vänner.

Jag lånar lite bilder av både Frida och Emma, jag skrattade och pratade så mycket att jag knappt hann ta en enda bild.

att vara vass

Hemma hos mig var det grabbkväll. Storebror, bästisen V och lillebror från pappas sida A. Lillebror, som han bor med hos mig blev hämtad av sin pappa. Det är så himla skönt att vi har nått det stadiet av vår relation, att frågan alltid är fri. Finns inga förväntingar eller jobbighet kring det. Utan att man ställer upp så gott det går.  Så han fick var där några timmar, medan vi var i mystikens värld.

Jag har också få träffa flickvännen, två gånger nu. Hon verkar snäll, otroligt lugn. En stor kontrast till vår lilla familj. Men passar nog lillebrors pappa vars temperament är raka motsatsen till mig egen.

Sedan var det hem till en sleepover deluxe, 4 pojkar, som på ett eller annat sätt betyder allt i mitt liv. Lillebror var i extas som fick hänga med dessa stora grabbar. De fick överta vardsrummet och låg alla och sov ihop.

 

Du kanske också gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *