Min stjärnfamilj

Vad är en då en stjärnfamilj? Jo det är en sådan som är precis så som man väljer att den ska vara. Oavsett släktskap. Låt mig förklara hur min ”familj” ser ut. Jag har två barn med två män, ex-make nr 1 och ex-make nr 2. Ex-make nr 1, har förutom mig, en ex-maka nr 2, som han har barn med. Det innebär att min stora terrorist har en lillebror i båda konstellationerna, sammanlagt 2. Ex-make nr 1 har nu träffat en tjej, som förvisso inte har barn, men finns i min stora sons liv. Ex-fru nr 2 har också träffat en ny, men den här nya har ett barn, alltså finns där också ett ex som ska med in i bilden.

IMG_4348

Hänger ni med? Detta är kul och jag som inte var speciellt duktig på ekvationer i skolan. Får se vad det blir för slutresultat. Eventuellt blir det samma som vid kartläsning, men vi får se.

Ex-make nr 2 har också träffat en ny tjej, inte hon heller med barn, men jag har ju barn med honom, så störigt nog för henne blir hon inte av med mig eller mitt barn.

Sedan har ex-fru nr 1 till båda ex-makarna, det vill säga jag också träffat någon. Denna någon har tre barn, alla har samma mamma. Denna mamma har i sin tur träffat en ny kille, med ytterligare två barn och ett ex  med i bilden.

IMG_6198

Semesterplanering i denna konstellation är rolig, många att ta hänsyn till. Framförallt totalt sett 9 st barn.

Efter många om och men har vi lyckats hitta någon form av balans i det hela. Jag har mina terrorister samma vecka, tack och lov, de är trots allt syskon. Stor terror får även syskon vecka med sin andre bror, vilket är briljant. Men även vi inblandade i de olika relations konstellationerna har våra barn samtidigt. Det var någon som gjorde en bra uträkning där.

Denna någon var troligtvis inte jag, eftersom jag helt hade missat två udda veckor efter varandra i början på året, vilket riskerade att ödelägga det som tidigare hade fungerat bra.

Det mina vänner är en stjärnfamilj. Det fina med det här är att vi alla är sammanlänkade genom barnen. För alltid. Ja, smaka på den, för alltid.

Skilja sig kan man alltid och sedan behöver man inte ha mer med varandra att göra om man inte vill. Men barnen är för evigt.

Det betyder att oavsett vad de nya kvinnorna tycker om mig, hälften av mig finns i deras nya bonus barn 50%. Det är bara att gilla läget. Det visar ju sig bland annat att båda terroristerna har ärvt min envishet och rättframhet. Det är stora personlighetsdrag att älska.

IMG_6865

Jag hade en idé om att vi skulle fira jul ihop, varför inte egentligen? Inte för min skull, men för barnens.

Men då behöver ju vi en herrgård. Kanske var det så man befolkade slott, med stjärnfamiljer. Fast lite mer on the down low.

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. HAHAHA!! Bästa inlägget, kära du – underbart! ??? Jag tycker helt klart att ni ska satsa på ett gemensamt julfirande i år… ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *