Meet the exes

Så den där saken jag skulle göra igår, som jag såg fram emot lika mycket som mina årliga besök hos min gynekolog. Det gick ändå bra, får jag väl säga. Saken är den att det är inte bara jag som har ett ex och komplicerade förflutna relationer. Pojkvännen har också ett ex, som i sin tur har träffat någon med barn och ytterligare ett ex.

IMG_8028_Fotor

Tomten är far till alla barnen känns helt plötsligt omodern. För övrigt är det jag hade spelat rollen som Sara (den som spelades av Katarina Ewerlöf.) Det är dessa relationer som ger komplikationen, inte exen i sig.

Nu var det dags att ses, att dra av plåstret så att säga. För en gångs skull ska jag väl försöka vara lite diskret och säga att frostig är väl ett milt uttryck för vår relation. Det har varit jobbigt för alla inblandade från och till. Säkert allra mest för barnen. Vilket också är ett minfält. Det är svårt att prata om elefanten i rummet när man inte får prata om elefanten.

Efter att ha mått lite illa och svettas mer än vad jag gör under ett MMA pass, så var plåstret av.

IMG_8029_Fotor

Det finns absolut ingenting naturligt i situationen. Det blir lite konstlat och känslan jag får är ungefär densamma som när man absolut inte får skratta på en begravning, men man kan liksom inte rå för det. Det kommer ut ett skratt. För det blir så mycket känslor, föreställningar och framförallt förväntningar att det i hjärnan till slut blir en överhettning.

Men vi klarade av hela träffen utan både olämpliga ordval och okontrollerat gapskratt.

Plåstret är av. Jag hoppas att det inte krävs mer omplåstring nu.

 

 

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. Ja, det är inte helt lätt med ex och deras nya och allt som kommer när man skiljer sig och har barn tillsammans. jag har barn med två olika pappor och är nu gift med en tredje. Ja, vet…folk tycker nog en helt del. Men det är inte helt enkelt att få ihop alltsammans. Ha en fin dag och hoppas att du inte behöver plåstra om något mer. Kram

    1. Åh då vet du precis vad jag pratar om. Folk har så mycket åsikter oavsett vad man gör…
      Och ja det blir ju hel del komplikationer med många att ta hänsyn till 🙂
      Ha en superfin dag du med och tack! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *