Livets kontraster

Det har verkligen varit kontrasternas helg. Fredagen inleddes med att jag hämtade upp Frida för att gå på galej. Vi skulle till Savoy grill på aw med glamour tema. Paljetter på och dazzle dazzle! Vi fick drinkar, som var något av det godaste jag druckit. Hallon och timjan drink. Det var Emma som drog igång den här kvällen och så roligt ett stort gäng tjejer kan ha.

Jag och Frida
Jag och Frida
Enarmadebanditen och Emma
Enarmadebanditen och Emma

Jag fick träffa fantastiska Angela igen. Den eldiga kvinnan som jag träffade i Stockholm när vi spelade in podden. Alltså vilka kvinnor jag har fått äran att lära känna!

Processed with VSCO with hb2 preset

Efter lite mingel satte vi oss och skulle äta. Så klart fortsatte tjejsnacket. Vi pratade högt och lågt. Men ett ämne som satte sig lite extra var att bli sedd av sin partner. Hur lätt det är att ta varandra för givet efter barn och äktenskap. Men hur passionen är viktig för förhållandet och hur förödande det kan vara när man känner sig osynlig. Däremellan var det mycket, mycket skratt!

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Nu sitter jag i soffan helt slut och äter en sked nutella, okej, kanske två. Men det förtjänar jag efter efter 4 dagar ha varit 7 personer, varav 5 barn i min lilla trea…

Du kanske också gillar

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *