Lite länkkärlek såhär till alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag

Imorgon är det alla hjärtans dag. Jag är inte riktigt för allt socker och godis som förknippas med just denna dagen. Jag tycker väldigt mycket om söta saker och det gör även mina killar. Speciellt lillebror. Men genom att göra godsaker själv vet jag exakt vad som finns i allting.

Det finns nog ingenting jag älskar lika mycket som att visa min kärlek genom mat. Jag är en natural born feeder. Skulle eventuellt kunna vara farligt för oss i familjen. Men vi har välsignats med troligtvis väldigt låg ämnesomsättning, för ingen av oss är direkt storätare. Imorgon bitti tänker jag att jag inte ska slå på snooze och faktiskt gå upp. Därmed också hinna laga pannkaksfrukost till mina små hjärtan.

Mina favorit recept kommer här i form av lite länkkärlek. Jag har hittat alla recept på pinterest, som är ett visuellt smörgåsbord av allt möjligt, men speciellt mat. 

Var mycket dumt att skriva det här inlägget så här sent och titta på alla matbilder. Magen kurrar till och önskar att morgonen kom. Men också att den blev serverad frukost istället för att gå upp när larmet går av.

Underbara, goda och fulla av kärlek är dessa Strawberry Sprinkle Funfetti. Det blir nog en lång frukost imorgon.

Till kvällens efterrätt kommer jag att servera banana split bitar, som Life Love Liz har komponerat. Gott både i magen och väldigt visuellt tilltalande. Dessutom hälsosamt.

 

Eventuellt lite hjärtig fruktsallad också.

Min absoluta favorit är en sorts spröda kakor som man fogar samman med sylt. Min mormor bakade Linzer cookies när jag var liten, fast runda. Dessa är hjärtformade. Det är kärlek ändå ut i tårna.

Du kanske också gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *