Konsten att hålla helg


Jag har varit så trött, så trött de senaste veckorna. Den mörka årstiden, små förkylningarna och intensiteten med barnen har verkligen tagit ut sin rätt. Så för att inte vakna till en massa måsten (mitt hem behöver lite kärlek) och inte behöva tänka på frukost, checkade vi in på Storyhotell. Ultimata lyxen att bara få gå upp lämna allting och sätta sig och njuta av en långfrukost. Sängarna är så sköna att jag bara vill stanna i den. Men så för en gångsskull när jag kan sova ut, gör jag det? Så klart inte, 05:45, slår jag upp de bruna. Jag är precis som barnen, kan inte gå upp vardagar, men så fort helgen kommer, då går jag självmant upp i ottan. Vad är det för som ligger bakom detta fenomen? Så nu ligger jag här och försöker att inte vecka le boyfriend med magen som kurrar. 

De serverar frukost i sin skybar, jag ser härligheterna framför mig och är redo för första kaffekoppen. Säkert inte dagens sista. 

Vi ska på min kära guddotters kalas, och innan dess ska vi handla och baka till lite glöggmingel.

Handla julklapparna står också på listan. Jag har aldrig varit så här sent ute. Men det skyller jag rätt och slätt på att min andre hälft inte är så planeringsbenägen. Men nu har vi gjort en julklappslists till fem barn! 

Det där med att vila tar vi en annan dag. Jag är duktig på helg känner jag. (Läs med en smula ironi)

Du kanske också gillar

3 kommentarer

  1. Tänk om det är en magisk tid för dig att slå upp dina vackra bruna och bjuda in en ny dag, ett nytt varande, nya magiska möten, allt som väntar på att få komma till dig ? Glöm inte bort att vara i varje sekund, andas och låta universum visa vägen med lätthet och glädje ????

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *