Klappa inte djuren

 

IMG_9328

Det första vi gjorde när vi kom in på Skansen med kidsen var att gå och titta på lemurerna. Det finns stora skyltar där det står att man inte får klappa dem och att de kan bitas. Hindrade detta någon av små barnen från att klappa?

Charlie utbrast: Jag vill klappa kung Julien! Nu vet ni vad som går på repeat på vår netflix.

IMG_9334

IMG_9306

De små lemurerna var väldigt söta och sökte verkligen kontakt med oss. Att det var svårt att låta bli att klappa förstår jag. Det ryckte även lite i mina händer.

Vad vi däremot fick klappa var både orm och fågelspindel. Men det kan knappast ge samma känsla som en fluffig liten lemur.

Det var drop-in bröllop på Skansen igår, så det var fullt av brudar och brudgummar som försökte låta bli att få ketchup på sina fina kläder i korvkön. Men eftersom värmen inte kände för att dyka upp var det förutom en massa brudpar och gäster inte så mycket folk.

Båda killarna, trots ålderskillnaden hittade någonting att underhålla sig med. Ibland var det att testa mammas tålamod, ibland att promenera på hennes nerver och ibland fundera på om man kunde ta med sig ett djur hem.

IMG_9337

Alla ni som har läst, Ett djur på fem bokstäver av Viveca Lärn förstår nog vad jag menar. Det är just en lemur från Skansen inblandad i storyn. Den är för övrigt väldigt rolig och kanske någonting att läsa på sommarlovet?

Det är verkligen stort inne på Skansen och vi var där inne i många timmar.  Mycket att se och mycket att göra. Massa söta bakverk, våfflor och glass att prova sig igenom.

IMG_9344

 

 

Du kanske också gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *