Kärleksrelationen

IMG_8582

Helgen var balsam för själen. Vi vaknade tidigt av solens strålar lös starkt in i sovrummet. Sol, värme, fräknar på kinderna och en österlentripp med le boyfriend. Vi avbokade alla måsten från kalendern och spenderade en massa tid ihop. På att äta, prata om våra drömmar och förhoppningar, äta lite mer, promenera och äta lite mer.

IMG_8557

Han fick också förfara att jag är världens sämsta kartläsare. Jag har förvarnat för detta innan, men tydligen var mina varningar inte tillräckliga. De skulle testas först.

IMG_8547

Jag förstår inte riktigt, att skrika VÄNSTER!! nån meter innan borde väl räcka? (detta med en gps i handen som talar om så fint var vi ska.) Så vi irrade bort oss lite också. Men det gjorde ingenting. Förutom att min AC inte fungerar och en av oss älskar värme medan den andre tycker att det är tropisk värme vid 20 grader, så gjorde det absolut ingenting.

IMG_8516

IMG_8508

Det var så skönt, att inte ha en tid att passa, att inte skynda någonstans att bara ta det som det kommer.

Att få tid att prata, att inte sitta med mobilen i handen utan på riktigt prata. Det är så lätt att ryckas med i hetsen av allting man ska göra, även helger vi inte har barnen. För då är det ibland som att man är skyldig att klämma in allting man inte har kunnat göra när kidsen är hemma.

Vilket ibland kan ta över det man behöver göra. Bara vara. Det var vi och det var så bra.

IMG_8524

IMG_8523

Olof Viktors är obligatoriskt besök när man är dessert sugen.

IMG_8522

IMG_8521

IMG_8515

Du kanske också gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *