Friheten i en liten bil

I går lämnade jag av lill-terror och började förmiddagen hos min granne och tillika vän Linn och hennes lilla bebis. Vi drack kaffe och babblade på. Jag njöt av att jag inte behövde göra någonting. Av min frihet. Att jag kunde göra precis vad jag ville. För det var ingen som behövde hämtas, matas eller läggas. Jag jobbade lite efter kaffet avslutade lunchen med en chai på Linns terass.

IMG_7966

IMG_7962

Jobbade lite till. Sedan körde jag hem till mina föräldrar och blev matad. Jag åkte och handlade. Jag tycker om att handla mat, när jag får göra det ostört. Klämma och känna på frukten och grönsakerna. Gå fram och tillbaka, försöka komma ihåg allting. Men framförallt inte känna stressen av att jag måste passa en tid, eller att någon inte vill vara kvar i affären. Men framförallt sent på kvällen är det inte heller väldigt mycket folk där att trängas med.

Sedan åkte jag en lång omväg hem med min bil. Jag älskar min lilla bil. Friheten bakom ratten är obeskrivlig. Jag har inte haft mitt körkort jätte länge, så jag njuter fortfarande.

Träningskläderna åkte på när jag kom hem och jag gick ner på gymet. Jag var full av energi. Älskar att det är ljust ute så länge. Det känns så hoppfullt på något sätt.

IMG_7710

 

Jag njuter så klart i ungefär 24 timmar. Då är mina batterier fullt laddade och jag saknar mina terrorister enormt mycket. Då går jag inte in på deras rum heller. Jag stänger dörren, precis som jag försöker stänga ute längtan efter dem. De har det bra hos sina pappor och vi pratar på telefon. De berättar vad de hittar på och säger att –jag saknar dig mamma, jag älskar dig.

Då är det tur att man har helgen fullspäckad med aktiviteter. Vi ska på middag, både på fredag och lördag. På söndag har jag en date med min pappa och imorgon ska jag hinna göra stan med Emma en stund.  

 

Du kanske också gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *