Fika i regnet

Igår hade jag och min stora vandal lite egentid. Lill terror skulle hämtas av farmor och faster och jag passade på att hämta storebror efter skolan.

Vad ville han göra då? Fika. Oh yes, det värmde. Vi gick till systrar och bröder för att hämta upp fika. Han vill gärna fika, men hämta. Helst ville han baka, men det ville inte mamma. Vi gjorde läxor tillsammans, utan bråk eller tjat. Det var ett mirakel i sig.

IMG_8134

Vi åt sedan middag tillsammans med bonusarna och lekte lite. De två äldsta har lite liknande drag i sig och har ibland svårt att komma överens. Det är intressant vilka konversationer och ordval som kommer ut. Trots att det så klart hade varit roligare om de kom fantastiskt bra överens, måste jag säga att jag är stolt över hans ordförråd. Hans sätt att uttrycka sig. Han kan när han vill.

På kvällen var det bara vi och hör och häpna jag fick välja en film.

Jag valde tre män och en liten tjej. (Tom Selleck är mycket handsome.) Jag såg den med min mamma så många gånger och tyckte så mycket om den. Lite som att återuppleva min egen barndom.

5129M8G3TVL

Det var mycket frågor kring den moderna familjen och upprörda känslor när mamman flyttar med dottern till ett annat land. Filmen gav mer att fundera över än vad jag minns.

IMG_7509

Du kanske också gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *