Ett nytt rum

Storebror fyller snart år och listan på saker är oändligt lång. Men så går det också i perioder. Han tröttnar snabbt på saker. Men så har han velat göra om på sitt rum. Det tänker jag att han ska få. Det ska bli mer tweenie anpassat. Just nu är det mest ett funktionellt ihopplock på hans rum. Så är det int jätte stort heller, så jag har klurat på varenda kvadratmeter.

Han spelar mycket spel med sina kompisar, gör läxor och vill att kompisar ska kunna sova över lätt. Bäddsoffa hade varit idealiskt. Jag var och tittade på en, mätte och den hade passat in snyggt. Tills min pappa påpekade att det inte skulle finnas plats att dra ut och därmed sova på den.

Jag har en sparsam budget, så jag har varit runt och tittat överallt. Det blir ett litet ihopplock av saker. Men med lite erbjudande här och var, ska vi få till det. Det jag fortfarande saknar är en grym lampa och en matta i en fin knallfärg. Förvandlingen sker i helgen, så har lite tid kvar.

tweenie rum

 

Du kanske också gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *