Ett barnkalas

att vara Vass

Häromdagen var jag och storebror på kalas på hotell Vellingebacken och firade Leona som fyllde 1 år. Vilket lyckat barnkalas!

God mat, god tårta och eko jordgubbar från gröna fabriken alldeles intill hotellet. Tydligen är även svenska jordgubbar väldigt besprutade. Det visste jag inte. Det var en fröjd för smaklökarna med dessa godingar.

gröna fabriken

Men man kan inte förvänta sig annat än succé hos paret Wrethov, som förutom musiker också numera är hotell ägare. De har skapat en mysig lantidyll både för gäster, men också ett hem som alltid är öppet för deras vänner.

Anderz och Leona Wrethov

Kvällen var fylld av musik, sång och dans! Man märker att det här lilla ett åringen växer upp i ett hus fyllt av musik. Jag har aldrig sett ett barn mer exalterad som när hennes föräldrar sjöng för hennes gäster.

Johanna Wrethov

Vi kom hem sent och storebror var startstruck av både den ena och den andra som var där.

Han passade även på att komma in i en riktigt tweenie anda och sov till 10 dagen efter. Det har aldrig hänt i vårt hem att något barn har vaknat senare än halv åtta. Så det var en smärre chock att jag vid tio fick väcka honom. Ett mycket lyckat barnkalas får jag säga!

hotell Vellingebacken

hotell Vellingebacken

 

Du kanske också gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *