En ny soffa och en exfru

När helgen innefattar både en ny soffa, där vi äntligen har plats att breda ut oss och en exfru och exmake, som ska gå på fest tillsammans hos en annan exfru. Ja, då vet man att den blir bra. 

Min helg har verkligen handlat om ytterligheter. Nu är det dessutom snart helg igen.

Lördag morgon ringde min fina Frida och undrade i jag ville ha deras gamla soffa. Yes! Har velat ha en större hur länge som helst, men inte fått tummarna loss. När jag flyttade in i min lägenhet efter skilsmässan var inte alla möbel inköp jätte genomtänkta. Typ en 2 sits soffa i en familj på tre. Nu har vi plats att bre ut oss. En ny soffa gav också en anledning att möblera om hemma. Så nu har projekt göra om börjat. Har kommit en bra bit på vägen.

En ny soffa

Jag jobbar dessutom jätte jätte nära Søstrarna Grene. Jag vill ha typ allt från deras vårkampanj. De har fått in så snygga möbler och fina inredningsdetaljer. Plånboksvänligt också. Lite lite väl farligt nära mitt jobb. 

Systrarna Grene

Mitt nästa projekt blir att göra iordning min arbetsyta. Där jag skriva och vara kreativ.

Jag har ett gammalt skrivbord, som jag älskar, men den behöver förnyas lite.
Tänkte att jag skulle måla om den. Jag påbörjade ett sådant projekt för ett par år sedan. Jag köpte en vagga till lillebror. Jag var exalterad, jag köpte underfärg, överfärg, toppfärg och allt där emellan. Det slutade med att jag sålde vaggan tillsammans med alla tillbehör, som var helt oanvända.

Jag gav upp när exmaken informerade mig om hela proceduren kring det.
Exempelvis, att jag skulle sandpappra – hela vaggan! Men nu är jag förberedd. Jag behöver dessutom en arbetshörna.

ikea
När möbleringen var färdig och träningsvärken började sätta igång tittade jag på klockan. Insåg att jag hade 15 minuter på mig att göra mig iordning. Jag skulle på fest. Tillsammans med min exmake nummer ett till exfru nummer två, som fyllde år. Jag tänker ibland att mitt liv är lite som en latinamerkansk telenovela. Väldigt underhållande. Det innehåller en hel del underligheter.

Systrarna Grene
Det var lite spännande att göra entré tillsammans med exmaken, och bli tagen för hans nya flickvän. Efter att ha varit skild i nästan ett decennium. Uppenbarligen var jag en tonårsbrud. Annars går varken logiken eller matematiken ihop.  

Efter att rätat ut eventuella frågetecken om vem som hör ihop med vem, kunde vi återgå till trevligheterna. Jag är storebrors mamma. Jag hade också vansinnigt roligt. Exfru nummer två har en grupp vänner som var så roliga att jag hade träningsvärk i ansiktet. Jag känner också att det är fantastiskt att vi kan göra detta. Umgås på detta sätt. Få en inblick i det privata livet, inte bara som någons exfru, eller någons mamma. Men personen bakom titlarna. Att man också ingår i den privata sfären. 

Du kanske också gillar

5 kommentarer

  1. Tonårsbrud…såklart!?Jag njuter av dina berättelser. Vilka ex-frus-vänner hade INTE gillat dig alltså….du är ftm ett dröm ex;)

  2. Hittade din blogg idag och tycker att det är superspännande att läsa. Jag är en sån där bonusmamma, utan barm och inga besvärande ex. Jag får helt enkelt dras med min mans ex oavsett jag vill eller inte eftersom de har barn ihop och jag anser att barnen går i första hand. Men det är sannerligen inte alltid rätt. Även när man försöker göra rätt blir det ibland fel. Sånt är livet. & alla människor går inte ihop, hur gärna man än vill. Men man kan respektera och hantera varandra så att alla mår bra. Det är min ståndpunkt, att respektera och vara vaken för andras känslor och mående.

    Jag kommer följa din blogg från och med nu, kul att läsa om någon annan som har en stjärnfamilj 🙂

    1. Haha, damn You autocorrect! Vad roligt att du vill läsa! Välkommen 🙂 så kul om du vill kommentera. Alltid bra med andras input och tankesätt ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *