En lillebror åker på semester

stjärnfamilj

Idag åkte lillebror iväg med sin pappa och hans vänner på semester.

Det är den här delen av en skilsmässa som jag tycker är konstig att vänja mig vid. Att syskonen delas och får olika sommarupplevelser. Så klart är det så vid vardagar också. Men jag har större inblick i vardagen, det händer liksom liknande grejer vecka till vecka. Speciella tillfällen delas oftast också.

Storebror har ju dessutom en annan lillebror också hos sin pappa. Han får en dos av varje lillebror varje vecka.

Men just att de får helt olika sommarlov. Det är en märklig känsla. Ännu märkligare är att jag inte är med och skapar minnen och upplevelser med honom vid dessa tillfällen. Det är underbart att han har en pappa som gör det. Men just känslan av att stå utanför det.

Jag tror att han kommer att ha det utomordentligt roligt. Han har tillgång till en drös av kompisar och andra vuxna. Men min högst personliga och ego känsla tycker att det är sorgligt, att jag och storebror inte får dela detta med honom.

Stjärnfamiljen är trots allt inte komplikationsfri på något sätt. Oftast går det bra, men vissa dagar är så klart jobbigare. Idag är en sådan dag.

stjärnfamilj

 

Du kanske också gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *