En förmiddag på slottet

Hagaparken
Hagaparken

Innan jag åkte hem med barnen igår klämde jag och Annelie från cloudNo9style in en fotografering. Jag fick ha kläder från höst kollektionen. Det ska ju börjas i tid. Där finns så mycket fint och det var verkligen inte svårt att känna sig fin i kläderna. Så nu får ni en liten sneak peak från höstens härligheter.

IMG_9453

Annelie och fotografen Ann-Helen Hoaas hade valt Haga som plats för fotograferingen.

cloudno9style
cloudno9style

Jag har inte varit i Hagaparken innan och det är verkligen synd. Där är helt fantastiskt både för barn och vuxna. Kronprinsessparet bor också där, och precis utanför deras slott valde vi att fota.

Jag säger bara att om Vickan och Daniel vill göra ett lägenhetsbyte, så bor jag gärna på Haga slott några veckor. Jag har alltid velat bo på ett slott.

Med slottspaviljongen i sikte och med fler än Ann-Helens kameror på oss började vi.

Jag hade kidsen med mig och storebror tyckte att det var både pinsamt och roligt att se sin mamma jobba lite. Lillebror var mest intresserad av att springa omkring och ville vara med på bilderna med mamma. Han lekte kurragömma med kameran.

IMG_9450

Men efter lite spring, så gick de att de muta killarna och de satt så fint den sista halvtimmen.

Sedan var det centralstationen och hemfärd som gällde. Vi sa hejdå till Stockholm. Men vi har redan planerat in ny fotografering i september, så jag är tillbaka då i all fall.

Dagen till ära var jag klädd i gult och blått. Försökte titta på VM matchen från tåget, men uppkopplingen var sådär.

VM färger
VM färger

Du kanske också gillar

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *