En bröllopsgäst och en klänning

Jag tänkte fortsätta med temat bröllop denna veckan. Min kusin ska gifta sig i augusti och jag min familj och le boyfriend ska så klart vara på plats.

Jag har länge tjatat på dessa tu att gifta sig. Av helt egoistiska skäl såklart.
Min kusin ska gifta sig med en fransman och jag tyckte att ett franskt châteaux var på sin plats. Nu blir det ett ungerskt vin châteaux istället.
Jag kan leva med det också.
Det ska bli så himla kul! Min lilla kusin. Som egentligen inte är så mycket yngre än vad jag är. Men när vi var små tyckte jag att hon var så himla mycket yngre och väldigt störig. Jag tycker fortfarande att hon är liten, men inte så störig längre. Känns så märkligt att hon ska gifta sig. Hon har varit tillsammans med sin kille i evigheter, så det är ingenting konstigt alls. Men för mig är hon min lilla kusin som nu alltså ska gifta sig.
Därför behöver jag en ny klänning, eller två! Jag älskar klänningar.
Men jag tycker väldigt illa om att gå i affärer. Så jag vill tipsa om klänningar till sommarens alla bröllop, alla under 1000 kr och alla går att klicka hem. Skönt va?
Wedding dresses

 

Du kanske också gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *