Dubbel Dubbel date

Jag blev så fint utbjuden av min bästa vän igår. Vi ses ju ganska ofta ändå, med tanke på barn, jobb och livet på landet. Men då är alltid alla med, vilket är så klart är så skönt att alla kommer överens. Men tid för bara oss två, den är väldigt välbehövd. Då har vi högt i tak, skrattar, gråter och pratar om ALLT!

IMG_8800

IMG_8803

Vi har känt varandra i 10 år. När vi träffades i mamma gruppen för snart 11 år sedan visste vi inte att vi även skulle hitta styrka i varandra genom att våra barn har adhd. När ingen annan i världen förstår vad en går igenom med utbrott, skola och allting annat räcker ett enda ord för att vi ska förstå varandra. Det är en enorm trygghet.

Så igår gick vi till dubbel dubbel på Möllan. Där är så gott. Jag gjorde ingenting annat än åt igår kändes det som.

IMG_8805

IMG_8808

Dubbel Dubbel har verkligen super god mat och bra service. Jag rekommenderar varmt deras friterade krabbwontons och räkwontons. Jag blir hungrig bara jag tänker på det.

IMG_8806

IMG_8807

Efter det gick vi till mitt gamla vattenhål Carib Kreol där världens bästa bartender jobbar.

IMG_8815

Där satt vi och sörplade drinkar och åt lite mer. Ingen tid att passa, ingen att ta hänsyn till. Bara vara och njuta.

IMG_8814

Du kanske också gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *