Den (o)bekväma familjen

jul i Amelia

Häromdagen kom Amelias fotograf hem till oss och tog bilder. Vi skulle ta julbilder och se bekväma ut i vår konstellation. Det var tropisk värme i lägenheten och jag tror att svetten rann från alla som var så fint uppklädda inför detta julfirande.

jul i Amelia

Mina pojkar har varit med mig på en del fotojobb och visste lite vad som väntade. Att det är del omtagningar, en del byta position, mycket leenden och se avslappnad ut framför kameran.

Men de stora pojkarna visste inte riktigt vad som väntade. Det var så roligt att se på när de fick instruktioner och också fick se att det inte bara är så enkelt som att stå framför kameran och se söt ut.

Amelia

Hur som helst, hängde julstjärnan i fönstret och glöggen stod på bordet och där satt vi och var bekväma med varandra. Vilket vi i vanliga fall är, vi firar både födelsedagar och jul ihop. Tiden läker alla sår som det så fint heter. Men på något sätt blir man ju ändå medveten om att anledningen till denna otvungna situation är jag. Det är jag som är den gemensamma nämnaren. Tomten är far till alla barnen, eller hur var det nu?

jul i Amelia

Du kanske också gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *