Den lyxiga gröna vågen

Gröna städprodukter

Det här året har varit en transformation för mig, på en massa olika plan. Jag försöker leva mer medvetet och tänka mer på mina konsumtions vanor. Jag har skrivit ett tidigare inlägg om det här.

En kategori jag har haft svårt att tänka om i har varit rengöringsprodukter. Ärligt talat har jag inte satt mig i riktigt hur miljöovänliga de är. Men framförallt har jag också tillhört kategorin som tror att gröna rengöringsprodukter inte riktigt fungerar.

Jag menar jag vet att de är dåliga för miljön, men har försökt förtränga det.

Men så har jag ju Marina, min fina vän, som även driver webbutiken Renlyx. Inte nog med att produkterna är i vackra förpackningar (så man kan omge sig med det som är vackert.) men dessutom är de gröna. Självklart har jag testat dessa. Nu kan jag inte använda någonting annat.

Till och med mina wettex trasor är ett minne blott.

gröna städprodukter

Här är mina gröna, väldoftande favoriter

Method Squirt + Mop Wood Floor Cleaner Almond                                     För det första doftar denna amaretto. Min mormor drack alltid det till jul, så det väcker fina minnen av henne. Den här produkten behöver du inte ens använda vatten till. Du sprutar på golvet och moppar med torr mopp och låter formulan verka på dina trägolv.

Maison Belle Baby Room Cotton Chamomile                                               Jag ÄLSKAR denna, den doftar så gott, så gott och väcker någonting väldigt glädjefyllt i mig. Detta är en giftfri rengöringsspray som fungerar på de flesta ytor. Spraya och torka.

Maison Belle

Maison Belle Kitchen Orange Rosemary                                                     Inte nog med att denna fina flaska passar in i mitt kök, den doftar ljuvligt och Innehållet är biologiskt nedbrytbart och av naturligt ursprung.

Method Natural Born All Purpose Cleaner Pink Grapefruit                        Det här en allrengöring, men jag använder den främst till badrummet. Vilken succé! Den tar bort allt, till och med kalkfläckar! Den innehåller främst majs och kokosnöt, som rengör. Den väl tilltagna flaskan är dessutom är tillverkad av 100 procent återvunnen plast.

method städprodukter

Method Washing Up Liquid Lemon Mint                                                      Ok jag erkänner, jag trodde aldrig att jag skulle överge yes. För ingenting annat har fungerat. Förrän nu. Inte nog med att jag vill äta den, den har en mycket praktisk pump och är miljövänlig.

Michael’s Original stekpanne- och BBQ-skrapa                                         När Marina berättade om denna så var jag lite skeptiskt. Var jag redo att överge mina svampar, som tydligen är väldigt miljöfarliga på grund av de små plastpartiklarna de avger. Så jag provade en bit kokos. Hemligheten är kokosnötens hårda skal som skrapar bort det allra mest fastbrända, i kombination med det fibertäta innerhöljet som ger en skrubbeffekt på resten.

Så mina vänner! Marina ger nu er 15 – 20% rabatt på mina favoriter i sin webbshop! Erbjudandet gäller i en vecka, eller så långt lagret räcker. Ni hittar länken här: Här är Vassa klipp

 

Du kanske också gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *