Café Dornonville frukost tillsammans med en bossbabe

Café Dornonville

Jag och Frida har inte setts på ett tag, så vi bestämde oss för powerfrukost på Café Dornonville. Vår bloggkollega, Agnes har öppnat ett nya café, och vi hade inte varit där innan. Alltså, varför har vi inte har varit där innan? Det känns som om man kommit hem till en bra kompis. En kompis med väldigt god smak. Jag blev omdelbart kär, inte bara i de rosa väggarna, men även i Agnes. Rosa väggar, man kan ju inte annat än bli glad!

Café Dornonville

Hon och hennes medägare har skapat ett kafé där stamgäster är ett lika naturligt inslag, som det vänliga bemötandet. Alla är välkomna! Jag och Frida blev serverade god frukost, och det finns frukostpaket för allas smaker. Trots att jag föröker undvika gluten var jag tvungen att prova surdegsmackorna, och jag blev inte besviken! 

frukost på Dornonville

 

Acai Bowl

Bara så att ni förstår hur familiärt det känns att vara där, så fick jag en liten bonus. Jag fick nämligen gå in bakom baren och göra mitt eget kaffe. Det här någonting jag kan sakna, att få mjölken att sjunga.

Agnes man, som hade öppnat den här morgonen hade fått tydliga instruktioner av sin fru.  Han inte fick göra kaffe, bara bryggkaffe. Men som gammal barista, fick jag lov att göra min egen. Även en annan gäst gick därifrån nöjd med sitt morgonkaffe. 

Caroline

Det var inte bara jag och Frida som hade roliga diskussioner som vanligt, men vi diskuterade äktenskap, otrohet och entreprenörskap med stammisarna som satt precis intill oss. Vi skulle egentligen jobba lite också, och Frida lyckades bättre med än vad jag gjorde. Men jag har fått nya kompisar. Samt även fått en massa inspiration till blogginlägg, för ett bra tag framöver. 

Frida

Här kommer jag att hänga mycket! Kanske får jag lite mer jobb också gjort nästa gång. Men troligvis dricka gott kaffe, och prata om roliga saker,   

 

Du kanske också gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *