Jag vill ha den klänningen!

Det här inlägget är ett samarbete med Proms and Weddings i Malmö.
bröllopsklänning malmö

Ska du gifta dig i år? Då är det här inlägget för dig! Du får givetvis läsa inlägget ändå, men kanske lite extra om det är bröllop på gång.

Jag älskar tyll och trots att jag har varit gift två gånger, känner jag att jag har lite oroväckande starka känslor för bröllopsklänningar. Om jag hade gift mig igen, hade jag velat göra det i den fantastiska tyll kreation som SJP har på sig i Sex and the city, American girl in Paris. Jag vill verkligen ha den klänningen! Den är så otroligt vacker. Har jag nämnt att jag ä l s k a r tyll? Men nu är det inte jag som ska gifta mig. Men har en del vänner som ska lova varandra evig kärlek i år. 

När jag skriver detta inlägget har jag på vänner i bakgrunden. Ironiskt nog handlar det om när Monica ska gifta sig med Chandler. Kommer ni ihåg avsnittet när de ska gå på den stora rean? Hon hittar sin klänning, men får slåss om den. Även Proms and Weddings har rea på sina bröllopsklänningar. Den är 16-18 maj och förhoppningsvis behöver ingen slåss för sin klänning. Men det är verkligen är fantastiskt tillfälle att hitta sin klänning för en bråkdel av priset.  

Om du dessutom kommer till deras butik kl 11.00 så är du även vinna en valfri bröllopsklänning. De lottar ut en valfri bröllopsklänning varje dag från 16-18 maj. Men man måste vara på plats kl 11.00 för att kunna vara med i utlottningen. 

 

bröllopsklänning malmö

För mer info klicka dig vidare in på deras hemsida och kika på deras utbud. 

Du kanske också gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *