Bonusbarn & bubbel

Igår kväll skulle le boyfriend gå ut och roa sig. Då var det min tur att få vara hemma med 5 st barn, ja just det 5 st! Låt det sjunka in lite.

Till saken hör att jag är lite rädd för barn, inte mina egna men andras jag ska ha ansvar för. För att de sakna sin pappa, skrika, gråta och inte vilja lägga sig. Jag kan nämligen vara konsekvent mot mina egna, men inte så mycket med andras. Barnuppfostran kan emellanåt vara lite bekymmersamt.

Det här med att det tar en by att uppfostra. Jag bor utanför den byn, långt ifrån den.

Därför är jag bättre med lite äldre barn, jag är bra på att prata, umgås och resonera. Det där andra är inte min styrka riktigt.

Nät klockan var 21.00 låg 3 barn av 5 och sov och jag inväntade både matleverans och min äldsta kompis. Hon är speciellt gammal, men vi har känt varandra sedan vi var 6 år gamla.

För de två äldsta valde den enväldige diktatorn – jag, (någonting från man väl för sina östeuropeiska rötter) film till dem och jag bad dem att inte berätta för sina småsyskon att de fick vara uppe så länge. Utbytet blev att de fick vara uppe och titta färdigt på filmen.

Det var riktigt roligt att lyssna på dem, de pratade allvarsamt med varandra, kommenterade filmen och byggde med lego.

Så då satt vi där, jag och min fina vän och pratade om livets upp och nedgångar, barn, karriär och allting annat som gör livet till just livet.

IMG_8965

Vid midnatt sa vi hej då och jag kramade om min kudde hårt. Allting hade gått över förväntan!

IMG_8966

 

 

Du kanske också gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *