Black and White party

 

Julfest

Igår hade vi julfest på jobbet och jag hade fått äran att fixa och trixa. Temat i år var black and white ball och det är så himla fint när alla klär upp sig. Jag ritade fina inbjudningskort och fick verkligen gå loss med kreativiteten. Festen hölls på Ulricedahlsgården, som är en liten hemlig skatt i Malmö. Det var många som inte ens hade hört talas om det. Det är en gammal herrgård, där man har lyckats bevara den gamla känslan och inredningen. Maten var superb och jag lider fortfarande av matkoma idag.

ulricedahl

Ulricedahl

Där var även en photo booth uppsatt med tillhörande massa löjlig rekvisita. Det ledde till många många skratt! Var en väldigt lyckad kväll och idag är jag lite trött. Får bättra på mitt koffeinintag dock, för ikväll ska Le boyfriend på sin julfest. Vilket innebär att jag ska vara själv hemma med fem barn. Oh yes! Om någon kär vän känner sig manad att hjälpa till utlovar jag mumsiga snacks och möjligen kan gott vin också vara förhandlingsbart.

Photo booth

 

 

Du kanske också gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *