Bästa kontoret

Söndag igen och veckan är över. Det har varit en väldigt intensiv vecka med mycket upp och nedgångar. Jag har varit så otroligt trött, vilket är så olikt mig att jag började bli väldigt irriterad. Förvisso har vi haft ett par nätter med sängvätningoch väckningar 05.15. Men ändå, jag brukar inte somna i soffan vid nio. Tills jag kom på att jag glömt ta mina tabletter mot pollen allergi. Denna afton börjar jag såldes känna mig som mig själv igen.

IMG_8136_Fotor

Jag har en spännande vecka framför mig med olika typer av aktiviter. Eftersom jag jobbar hemifrån kan det bli lite isolerat ibland och då är det skönt att jobba någon annanstans. Dels för att få byta miljö, se människor,  men också för att få inspiration och godare kaffe än vad jag har hemma.

IMG_8142_Fotor

Mitt absoluta favorit ställe är St: Jakobs stenungsbageri i Slottsstaden. (Fd Melvins) De har väldigt gott kaffe, gott bröd av alla dess sorter (snart kommer min personliga favorit, rabarberbröd i säsong) och en morotskaka som inte är av denna värld. Låt mig varna dig nu, om du försöker undvika kolhydrater så ska du nog välja något annat ställe.

IMG_8141_Fotor

IMG_8138_Fotor

Men också så himla trevlig personal, som alltid är glad och trevlig, även kl sju när de öppnar på morgonen. Dagtid på vardagar är där en hel del folk som sitter med sina laptopar och jobbar. På helgerna är det fullt av barnfamiljer som bor i området och äter mysig helg frukost.

IMG_8139_Fotor

IMG_8137_Fotor

 

Du kanske också gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *