Bad Mom’s

klädbytardag

Igår var det klädbytardag hos mig. Så skönt det var när, jag såg mina plagg passa helt perfekt, på någon annan! Helt rätt köp, fast till någon annan.

Frida kom med så sjukt snygga skor, att jag förbannade mina jäkla fötter att jag inte kan gå i sådana! Men det fina sminket hon kom, det kunde jag använda. Så det gjorde jag idag.

klädbytardag

Min kompis Nischa, Marina och Sigrid var också där. Så kul att vi kunde ha användning för varandras saker.

bad mum's

Efter shoppingturen hemma, gick vi på bio. Vi såg bad mom’s. Den var ganska så amerikaniserad och det känns verkligen som att de ligger ljusår efter när det kommer till jämställdhet. Men med det sagt så hade den verkligen fantastiska stunder och vi skrattade högt i biosalongen.

Den handlar om att acceptera att man inte är perfekt, vad perfekt nu är egentligen. Att inte döma andra, för man vet faktiskt inte hur andra har det och att mobbare oftast är de som mår sämst. Men att man gör sitt bästa som mamma helt enkelt. Ibland är man trött, irriterad, grinig, hungrig, stressad och glad. Mänsklig helt enkelt.

Frida G Svensson

Min grupp av kvinnliga vänner erkänner våra tillkortakommande för varandra, vi belyser problem vi har och pratar om dem. Det skönt att höra att andra också tappar tålamodet men också höra någon annans kloka perspektiv på det som vi kallar livet.

Vi dras alla med bagage i olika former och jag är helt övertygad om att vi alla gör vårt bästa.

Ibland är jag trött på helgen och oavsett hur fint väder det är, så har jag dragit ner persiennerna och vi har tittat på film. Helgen är återhämtning för mig också. Jag tror man glömmer det ibland. Att ha barnperspektivet innebär att man också har vuxenperspektiv, så att vi orkar vara föräldrar med barnperspektiv.

img_0042

Du kanske också gillar

2 kommentarer

    1. Men gör’t! Så underbart med kvinnlig vänskap! Du får komma på nästa klädbytardag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *