Att älska hösten

Höst

Jag gillar verkligen hösten, de vackra färgerna och den krispiga kylan. Jag borde inte skriva detta högt eftersom jag klagar hela tiden på att det är kallt och det faktum att jag avskyr det. Men på något sätt tycker jag om alla icke måsten som kommer med hösten. Inget vackert väder som man måste ta vara på tills solen går ner. Det är helt legitimt att komma hem och krypa ner i soffan och mysa. Jag älskar att sitta med killarna i soffan under en mysig filt, äta något gott och titta på en film.

Det här är min lista på vad som är bäst med hösten!

01 Pick-nick i parken med varm choklad och pannkakor. Om det börjar regna kan man alltid flytta in pick-nicken i vardagsrummet.

02 Thanksgiving middag, jag vet, jag vet, det är en amerikansk tradition. Men en tradition med god mat, vänner och tacksamhet är aldrig fel.

03 Färga håret i en fin röd nyans som passar höstlöven

04 Halloween, storebror fyller år kring detta datum och jag prackar alltid på honom en halloween fest. Jag älskar, älskar tema fester!

05 Tända ljus, i hela hemmet. Det är så vackert.

06 Det är äppelsäsong! Äppelpaj, äppelmust och äppelkaka.

Men ett litet tips gällande äppelmust. Den där man värmer, som finns på kiviksmusteri, är god, men innehåller alkohol. När storebror var liten ville han hemskt gärna ha just det paketet must. Jag köpte den, värmde den, läste inte på paketet och gav den till honom till frukost. Storebror tvärvägrar att dricka den och säger att den både luktar och smakar konstigt. Jag mumlar någonting om otacksamhet och tar koppen från honom. Jag hinner inte mer än lukta på musten och inser mitt misstag och är tacksam att han var smartare än sin mamma. Jag läser numera väldigt noga på etiketterna.

äpple

Du kanske också gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *