Att åka till Paris

parisDet är fortfarande mörkt ute och jag kan inte sova. Jag har packat färdigt, köpt tågbiljett över sundet och övat lite på min franska. Äntligen ska jag till Paris. Som jag har längtat. Att resa är lite som julafton när man var barn. Fylld äv längtan, spänning och glädje. Undrar om det är lika bra som jag upplevde det sist? Hoppas att Le boyfriend också tycker om mitt Paris, som han ska få uppleva. För det är närmast en personlig förolämpning om han inte skulle göra det. Jag har noga valt ut mina favorit restauranger och gjort en plan på vad jag ska visa honom i denna förtrollade stad. Denna stad som är så magnifik.

Idag ska vi alltså dit. Det som som började som en tjejresa, slutade i en romantisk getaway. Bara vi två på Paris gator, eller nja tillsammans med alla andra Parisare och turister, men ändå.

Så nu ska jag bara boka biljetter till Louvren, så vi slipper stå i massiva köer. Sedan, sedan är jag färdig att åka.

 

Du kanske också gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *