5 podcasts att lyssna på i höst

podcast

Häromdagen träffade jag tjejerna från PR with an edge och vi pratade om poddar. Innan Serial lyssnade inte så mycket paddar. Jag ska vara ärlig och säga att jag trodde inte riktigt det var min grej alls. Jag har lite svårt för ljudböcker och vågade inte riktigt prova. Silly me. Så fel jag hade. Men det verkar som om Serial är lite som en gateway drug in i poddvärlden. Det är många som börjat lyssna på den och sedan fastnat. Här är mina favoriter att lyssna på i höst.

01⎟ My Dad Wrote A Porno – Så om du tänker dig att någon av dina föräldrar har skrivit en porrbok. Har du skämselkudden nu? Om inte, ta fram den och lyssna på denna. Jamie läser ett kapitel i veckan i sin pappas bok, och diskuterar den. Den här podden är hysteriskt roligt

02⎟ Dear Sugar – jag har tipsat om denna inna och gör det igen. Jag älskar den! Den är lite som Elle’s ask, E Jean. Alla frågor är tillåtna. Fantastiskt rolig. Men i en podcast kan en laborera mer.

03⎟ Stuff You Should Know – Berättar, precis som namnet antyder, om saker en borde veta. Allt från löneklyftor till varför bly är farligt. Svarar garanterat på all varför och hur frågor en får av sina barn.

04⎟ Savage Lovecast – Den här mannen är en sexkolumnist med fantastisk humor. Han är även en amerikans liberal politiker, som skarpt analyserar det amerikanska politiska läget. Han gästar även frekvent, This American Life (Som också är en bra podcast) The Colbert Report och Real Time with Bill Maher

05⎟ Philosophy Bites -Filosofiska frågeställningar i små munsbitar.

Du kanske också gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *